Підполковник-морпіх виписує собі бойові нагороди, хоча не був в АТО. ДОКУМЕНТ

 

Тарас Чмут
доброволець-контрактник десантно-штурмової роти 501-го батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ, волонтер

(FB)

Знайомтеся, це – підполковник Геннадій Шеремет. Він мобілізований замполіт одеського батальйону морської піхоти.

Пан Шеремет виписує собі бойові нагороди, хоча ніколи не воював.

Саме так, згідно з наказом командира ОТУ “Маріуполь” №488, підполковник Шеремет потрапив у список з п’яти офіцерів-АТОшників, які мають отримати почесну відзнаку “за МУЖНІСТЬ і ВІДВАГУ, високий професіоналізм і розумну ініціативу виявлені під час виконання завдань в АТО”.

pidpolkovnyk-gennadij-sheremet-dokument

І все б нічого, якби підполковник Шеремет (колишній працівник правоохоронних органів), як і його батальйон, ще не були в АТО. Вони не виконували там бойових завдань, на відміну від решти офіцерів у наказі, які раніше воювали, в тому числі несли втрати.

Як пояснили мені наші офіцери, він сам себе подав на цю нагороду. Кажуть, що це не вперше.

Отак людина, яка має бути прикладом для особового складу, демонструє, що БОЙОВІ НАГОРОДИ – це ніщо.
Отак одні місяцями і роками гниють в землі Донбасу, сидять під обстрілами, втрачають здоров’я, проливають кров за рідну землю… А інші просто виписують їх собі, і чхати вони хотіли на вашу війну.

А ще пан підполковник, як “справжній” морпіх, носить берет з “яйцем” (емблема мосрької піхоти – “Н”), хоча Клятви Морпіха не приймав. Так він показує, як потрібно плювати на традиції та людей… Справжній офіцер! Справжній приклад для наслідування!

А ще пан Шеремет на “Сі бризі” сказав журналістам цікаву фразу: “Мы волонтеров к себе не пускаем, у нас с этим все жестко. Волонтеры, суки брехливые, постоянно гадости разносят как в армии все плохо”.

Напевно, це він і мене мав на увазі…)

Андрій Урсол (заступник командувача Військово-Морських сил ЗСУ по роботі з особовим складом, капітан 1-го рангу), прошу звернути вашу увагу, як замполіта ВМС, на такі ганебні дії вашого підлеглого.

Ну що, зробимо підполковника Шеремета відомим? Репост вітається!

P.S. Для офіцерів штабу ВМС, які завтра будуть піднімати скандал, що “під*рас Чмут” (хоча я зовсім не такий) знову пише всяку зраду, дискредитує офіцерів і підриває ще щось там – не напружуйтеся, а краще робіть висновки: ЛЮДЕЙ треба поважати, ТРАДИЦІЇ шанувати, а ОФІЦЕР має бути прикладом, а не соромом.

Читайте також:
Чмут: “Чи заслуговую я на статус учасника бойових дій? Швидше ні, аніж так”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна