ЗСУ – без загиблих. У бойовиків – десятки жертв через підрив боєприпасів

 

У зоні антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 26 липня, загиблих з-поміж українських військових немає, троє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

При цьому він навів дані Головного управління розвідки МОУ щодо втрат особового складу противника.

За даними ГУР, 26 липня внаслідок бойових дій загинуло четверо та поранено шестеро бойовиків зі складу 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка), підрозділи якого здійснювали обстріли сил АТО з артилерії в районі Авдіївки, та 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), котрий обстрілював позиції ЗСУ з мінометів та стрілецької зброї в районі н.п. Красногорівка та Широкине.

Крім того, у зведенні розвідки зазначено: “25 липня ц.р., внаслідок підриву боєприпасів польового пункту боєпостачання у районі н.п. Ясинувата, загинуло 12 та поранено 17 військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) [1 АК ЗС РФ]”.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 39 разів обстріляли позиції українських військових.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна