Серед знищених бойовиків – снайпер, який убив добровольця-співака Василя Сліпака

 

За минулу добу, 3 липня, в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, двоє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, бійці ЗСУ були поранені під час ворожих обстрілів.

Водночас, за даними ГУР МОУ, з боку ворога за минулу добу загинули п’ятеро та поранені шість військовослужбовців. Серед убитих – полковник збройних сил Росії, комбриг 7-ї мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу Олександр Бушуєв.

Читайте також:
Життя і смерть окупанта Бушуєва, полковника ЗС Росії

Крім того, як повідомив у “Фейсбуці” український військовослужбовець Ігор Грег, у ніч на понеділок на Донеччині було ліквідовано снайпера бойовиків, котрий 29 червня в сел. Луганське Бахмутського району убив Василя Сліпака – бійця ДУК “Правий сектор”, відомого оперного співака.

“Сьогодні вночі після трьох діб копіткої роботи групою невідомих, без будь-яких розпізнавальних знаків, так би мовити “насздесьнєтов”, був знищений снайпер рашистської контрснайперської групи “Хасана”… Спи спокійно, друже “Міф”, – написав на своїй сторінці Грег.

Як повідомлялося, Василь Сліпак був убитий снайпером бойовиків вранці 29 червня. Позивний “Міф” він узяв собі як скорочення від “Мефістофель” – улюблена Василева арія з опери “Фауст”.

Читайте також:
Порошенко нагородив орденом загиблого в АТО добровольця Сліпака

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна