Прем’єр-міністр Канади під час візиту в України може підписати угоду щодо зброї

 

Під час візиту прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо в Україну, запланованого на 11-12 липня, між оборонними відомствами двох країн може бути підписано угоду про співробітництво в галузі оборони.
Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на джерела, задіяні в підготовці візиту.

“Крім угоди про зону вільної торгівлі, плануємо підписати ще й угоду про співробітництво в галузі оборони, якщо встигнемо пройти всі бюрократичні процедури”, – зазначив співрозмовник.

За його словами, разом із Джастіно Трюдо в Україну прилетить міністр міжнародної торгівлі Христя Фріланд, міністр оборони Харджит Саджан і низка депутатів федерального парламенту.

Очікується, що прем’єр-міністр Канади відвідає Яворівський полігон, де проведе ряд зустрічей, які стосуються оборонної сфери.

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо здійснить свій перший офіційний візит в Україну 11-12 липня. Угода про співробітництво в галузі оборони є одним із кроків, необхідних для відкриття Україні доступу до канадського ринку зброї.

Читайте також:
Глава уряду Канади і його міністри дотримали дрес-код Дня вишиванки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна