Німецька поліція вирахувала фанатів, які побили українців у Ліллі

 

Німецька поліція вирахували кількох хуліганів із числа тих, хто скоїв напад на українських уболівальників в Ліллі 12 червня перед матчем Євро-2016 Німеччина – Україна.
Про це повідомляє Bild.

Правоохоронці змогли ідентифікувати на фото кількох фанатів – це прихильники дрезденського “Динамо”, відомі своєю праворадикальною орієнтацією.

“Нашим сищикам вдалося ідентифікувати деяких людей на фото центрального залізничного вокзалу в Ліллі. Всі вони належать до числа фанатів дрезденського “Динамо”, – стверджує прес-секретар німецької поліції Яна Ульбріхт.

Повідомляється, що в Німеччині буде проведено розслідування після їх повернення з Франції.

Нагадаємо, 12 червня група німецьких уболівальників у Ліллі несподівано напала на українців, завдаючи їм ударів та відбираючи прапори. В результаті бійки по медичну допомогу звернулися двоє українських уболівальників із Запоріжжя.
Потерпілі ідентифікували нападників як “рашистів” – російськомовних німців.

Досі правоохоронці на Євро-2016 затримували за участь у сутичках переважно лише англійських фанатів, натомість найактивніші в бійках росіяни вміло тікали від поліції.

Водночас сьогодні стало відомо, що Франція має намір депортувати групу з трьох десятків російських вболівальників, затриманих для перевірки документів у містечку Мандел-ла-Напуль неподалік Канна. Про це повідомляє агенція AFP з посиланням на представників французької влади.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна