Російський окупант відкрито торгує віджатими в “ЛНР” авто. ФОТО

 

Російський офіцер Денис Кудрін, який перебуває на окупованій території Луганської області, не криючись продає через інтернет авто, захоплені в ході мародерства. Про це свідчать публікації підполковника Дениса Кудріна у соцмережі, передає “Цензор.нет“.

У профілі Кудріна зазначено, що він служить з 2005 року у військовій частині 52009 ВВО РФ (третій полк, відноситься до Ракетних військ стратегічного призначення, розташованих у м. Іркутськ) і закінчив Серпуховський військовий інститут ракетних військ, філію Військової академії РВСП імені Петро Великого.

У збереженій копії його сторінки за травень 2015 року Кудрін вказував, що є “командиром 3-го МСБ 2-ї окремої бригади міліції ЛНР. П/п-к”, а з 2014 року проходить службу в “МО ЛНР”.

Денис Кудрін 2

Денис Кудрін 1

Також на сторінці вказано, що підполковник наразі проживає в окупованому Луганську. На сторінці, зокрема, є фотографії з геолокацією в місті Луганськ, опубліковані в лютому 2015 року.

“В контакті” у Кудріна багато проросійської пропаганди, фотографій з бойовиками. Його погляди – “комуністичні”, а в людях він вважає головним “владу й багатство”.

Але найцікавіше з того, що публікує Кудрін, – це оголошення про продаж “віджатих” в українських громадян на Донбасі автомобілів.
Серед оголошень є фотографії техпаспортів автомобілів, виданих в Україні.

Денис Кудрін авто 3 Денис Кудрін авто 2 Денис Кудрін авто 1

Деякі фотографії мають геолокацію у Бєлгородській області Росії, Короча, зазначеному як рідне місто Кудріна, і місті Бєлгород.

В оголошеннях Кудрін не приховує походження машин, виставлених на продаж: “Так, забув, надійшла у продаж вантажівка 5 т, відмінний стан, відібрали влітку 2014 року у неслухняного гр[омадянина] України, пробіг смішний. Ціна 1500$.
Якщо комусь треба, то продам майже задарма будь-яке авто з “ЛНР” без власників. Пишіть друзі та бронюйте, є від БМВ Х6 до вантажних…”

Читайте також:
У штабі АТО озвучили чисельність бойовиків ОРДЛО та російських окупантів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна