Нацполіція завершила розслідування в справі 31 серпня

 

Національна поліція завершила розслідування кримінального провадження за фактом масових заворушень 31 серпня 2015 року біля Верховної Ради України. Про це сказано в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.

Генеральна прокуратура України здійснювала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом масових заворушень 31 серпня 2015 року на площі Конституції поруч із будівлею Верховної Ради України.

У повідомленні зазначається, що 20 травня 2016 року процесуальним керівником до Головного слідчого управління Національної поліції України направлено доручення про відкриття матеріалів провадження 15-м підозрюваним та їх захисникам.

Нагадаємо, 31 серпня під Верховною Радою після ухвалення в першому читанні змін до конституції в частині децентралізації почалися сутички між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів. Агресивно налаштовані учасники мітингу почали штурмувати будівлю парламенту, кидати бруківку, димові шашки. Також було кинуто бойову гранату. В результаті загинули троє бійців Нацгвардії. Ще близько 150 людей постраждали.

Читайте також:
Рішення суду: Аваков має спростувати звинувачення на адресу Тягнибока в злочині 31 серпня

Фаріон викликали на допит у Генпрокуратуру в справі 31 серпня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна