Російські прикордонники розстріляли авто співвітчизника, який “ломився” в “ЛНР”

 

Ростовські прикордонники відкрили вогонь по позашляховику росіянина, який намагався на швидкості прорватися на територію України. Про це агенції ТАСС повідомили в прес-службі прикордонного управління ФСБ РФ по Ростовській області.

Інцидент стався на західній околиці міста Донецьк Ростовської області. Прикордонний наряд побачив автомобіль “Нива”, який розганявся по напрямку до української території.

“Коли до лінії кордону залишилися лічені метри, прикордонники спробували його зупинити. Однак зловмисник не відреагував і спрямував свій позашляховик на прикордонників, які перегородили йому шлях. Прикордонники були змушені застосувати зброю”, – сказав співрозмовник агентства.

Зловмисник затриманий. Стосовно нього порушено адміністративну справу. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею “застосування насильства до представника влади”, яка передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до 5 років.

Варто зазначити, що Донецьк Ростовської області РФ (того самого, де судили Надію Савченко) межує з районами так званої “ЛНР”, які не підконтрольні українській владі. Кордон із Росією тут контролюють сепаратисти.

Читайте також:
Літаки-розвідники Росії баражують уздовж південного кордону України

Стартує операція “Кордон-2016”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.