Деканоїдзе: Крім поліції, потрібно реформувати суди і прокуратуру

 

Для синхронної роботи правоохоронних органів в Україні потрібно реформувати не лише поліцію, а й суди та прокуратуру. Про це повідомила голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе під час виступу на Парламентсько-громадській платформі, який транслював канал “112 Україна”.

“Є ще один великий виклик, який мене як голову Нацполіції дуже турбує. На жаль, якщо не буде синхронної роботи правоохоронної системи, в нас нічого не вийде. Тому що реформувати тільки поліцію, впроваджувати нові проекти у нас не вийде, якщо судова система не буде реформуватися і якщо ГПУ не стане справжньою ланкою розвитку і боротьби проти корупції в нашій країні”, – заявила Деканоїдзе.

“Тому що, боротьба проти корупції – це не лише декларація”, – підкреслила голова НПУ.

У виступі на тему взаємодії поліції з громадянами Хатія Деканоїдзе також зазначила, що взаємодія українських правоохоронців із європейськими та американськими колегами незабаром даватиме відчутні результати.

“У нас багато проектів [співпраці], які розвиваються в правильному напрямку, хоча теж є виклики…. І хочу сказати щиро, що цього недостатньо, тому що на місцях багато проблем, з якими ми поки самі просто не можемо справлятися. Я дуже сподіваюся, що наша співпраця [із західними партнерами] не буде тільки розмовою, тільки декларацією на папірцях. Я дуже сподіваюся, що наша співпраця буде відчутним результатом, до якого ми зможемо торкатися і сказати, що ось, для розвитку нашої країни, для України ми це зробили”, – зазначила керівник Нацполіції.

Читайте також:
Мамка прийшов в МВС “працювати”. Деканоїдзе пообіцяла йому пекло Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна