Матюки в мікрофон Верховної Ради від Опоблоку: “Старый пи***с, б***дь, на***й…” ВІДЕО

 

На ранковому засіданні Верховної Ради України 20 квітня 2016 року в мікрофон залу та в прямий телеефір пролунала нецензурна лайка (на відео – 0:15).

Для виступу записався народний депутат від “Опозиційного блоку” Дмитро Шпенов. Очевидно, на його місці в залі увімкнули мікрофон. Але депутат або його сусіди цього не помітили і продовжили обговорювати свої справи.

У гучномовці прозвучало: “(прізвище нерозбірливо), бл*дь, старый пид*рас, бл*дь. Забыл о том, на*уй, что надо включить туда працівників шахтобудівельних…”

Перед цим спікер ВР Андрій Парубій нагадав: “Шановні колеги, я хочу ще раз повідомити в системі організації. Кому надано слово, бере мікрофон і передає слово”.

Шпенов не озвучив передачу свого виступу колезі по фракції “Опоблоку” Миколі Скорику, але той виступив “на автоматі” (щодо річниці трагедії в Одесі). Було видно, що після ексцесу він збентежений.

Слід зазначити, що після обрання головою Верховної Ради Андрія Парубія він наполягає на чіткому дотриманні регламенту, уникає кількаразових переголосувань одних і тих самих питань тощо.

Читайте також:
Російській журналістці, яка матюкнулася під час сюжету про Небесну сотню,
заборонили в’їзд в Україну на 5 років

Парубій: У коаліції є приблизно 234 депутати, а президії будуть виїзними

Без цензури. Перед онлайн-конференцією Захарченко дізнався,
що про нього думають на Харківщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна