У Луцьку поховали “айдарівця”, який два роки тому загинув на Луганщині

 

У Луцьку сьогодні, 8 квітня, відбувся похорон іще одного волинянина, який загинув у зоні проведення АТО на Донбасі – бійця батальйону “Айдар” Сергія Грибкова.

Він загинув іще 5 вересня 2014 року в Старобельському районі Луганської області, але був похований як невідомий солдат у селі Чмирівка на Луганщині. Нещодавно за результатами експертизи ДНК було встановлено його особу.

Відспівування “айдарівця” відбулося у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, й провести героя в останню путь на Театральний майдан прийшло багато лучан.

Поховали Сергія Грибкова на міському кладовищі в селі Гаразджа, на Алеї почесних поховань.

Розпорядженням першого заступника міського голови Тараса Яковлева 8 квітня в Луцьку було оголошено днем жалоби.

Сергій Грибков народився 1 жовтня 1981 року.
Закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки.
Працював в органах прокуратури Волинської області.
У зону АТО пішов добровольцем і ніс службу у складі батальйону “Айдар”.

Як повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України, 5 вересня 2014 року Грибков разом з іншими військовослужбовцями групи “Грізлі” батальйону “Айдар” виконував бойове завдання в районі села Димитрівка Луганської області, поблизу міста Щастя.
Група вступила у збройне протистояння з підрозділом спецназу Збройних Сил Російської Федерації, під час якого Сергій загинув.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна