Новостворені Сили спецоперацій ЗСУ кличуть до своїх лав

 

На базі військової частини спецпризначення у Хмельницькій області інструктори зі США проводять курс підготовки українських військових для новостворених Сил спеціальних операцій (ССО ЗСУ).
Про це повідомляє прес-служба структури.

Програма включає теоретичну та практичну складові, але з пріоритетом отримання практичних навичок. Тривалість курсу – до 6 місяців.

“Якраз зараз завершується навчання першої черги військовослужбовців ССО та починається відбір наступної великої групи”, – зазначено в повідомленні.

Щоб зібрати найкращих, командування Сил спеціальних операцій проводить інформаційну кампанію, аби залучити вмотивованих військовослужбовців Збройних сил України продовжити службу саме в частинах ССО.
Кожний охочий може ознайомитися з вимогами до кандидатів та заповнити анкету, посилання на яку розміщено на офіційному веб сайті Міністерства оборони України та на сторінці командування Сил спецоперацій у мережі “Фейсбук”.

При доборі кандидатів враховується рівень фізичної підготовки, стан здоров’я, морально-психологічний стан.

Продовжити службу в ССО та пройти один з найкращих військових курсів підготовки можуть бійці усіх видів та родів військ. Втім, пріоритет при відборі все ж надається десантникам, розвідникам, спецпризначенцям інших збройних формувань.

Щодо найбільш затребуваних військових спеціальностей – це стрільці, сапери, зв’язківці, молодші командири.

“За відгуками курсантів, які проходять навчання, – курс надзвичайно складний і навіть іноді може здатися жорстким. Насамперед він змінює психологічні установки і ставлення до служби”, – вказують у ССО.

Читайте також:
Сили спецоперацій ЗСУ будуть здатні виконувати завдання до кінця цього року, – міністр

НАТО допоможе Україні створити Сили спецоперацій і відновити флот

“Сили спеціальних операцій – наймолодший і найсучасніший вид Збройних сил України. Фактично це майбутня військова еліта України. Їхнє кредо – «Перевага якості над кількістю». Розвиток ССО за стандартами НАТО зараз є одним з пріоритетів реформування ЗСУ”, – ідеться в прес-релізі.

ССО ЗСУ прийом на службу (1)

ССО ЗСУ прийом на службу (2)

ССО ЗСУ прийом на службу (3)

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна