За минулу добу кількість обстрілів з боку “сепарів” майже повторила піврічний рекорд

 

За минулу добу, 15 лютого, проросійські бойовики 79 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Знову відбулися бойові зіткнення з диверсійно-розвідувальними групами противника. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

По опорних пунктах Збройних сил України в Зайцевому противник, окрім мінометів калібру 120 мм, відкривав вогонь із самохідної артилерійської установки.

Під мінометні обстріли терористів потрапили також позиції сил АТО в районі Комінтернового, Гнутового, Широкіного, Красногорівки, Мар’їнки та Майорська.

Зіткнення з ДРГ бандформувань відбулися неподалік Миколаївки та Новотроїцького.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні опорні пункти ЗСУ біля Гранітного, Новгородського, Опитного, Пісків, Авдіївки та шахти Бутівка.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь по українських позиціях в Трьохізбенці та Сокільниках.

Нагадаємо, добою раніше в АТО було зафіксовано 71 обстріл з боку незаконних збройних формувань. Нинішній показник наближається до статистики 5 лютого – 84 факти обстрілів, що було піком останніх шести місяців.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна