Ді Капріо через Магнітогорськ вживається в роль президента Росії

 

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо несподівано перейнявся екологічними проблемами промислового міста Магнітогорськ, що в Росії на Уралі.
Номінант на “Оскар” виклав на своїй сторінці в Instagram фото зимової риболовлі на тлі місцевого меткомбінату.

“Магнітогорський металургійний комбінат (ММК) є однією з найбільших металургійних компаній Росії. Взимку у вихідні чоловіки свердлять лунки в товстій кризі річки Урал, щоб спробувати удачу. Знаючи, що річка сильно забруднена відходами від величезного заводу на задньому плані, багато рибалок вважатимуть за краще не з’їсти свій улов, а продати його на ринку”, – йдеться в коментарі актора до фото.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Ді Капріо погодився зіграти в кіно Володимира Путіна – тож, можливо, таким чином американська зірка починає входити “в курс” російських проблем.

У дописі також зазначається, що річка Урал розділяє дві частини світу, і знімок зроблений на тому березі, де починається Європа, тоді як комбінат розташовується в Азії.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна