Бійці АТО пікетували Адміністрацію президента, вимагаючи покарати винних в Іловайській трагедії

 

Близько 200 учасників АТО і волонтерів зібралися сьогодні, 1 лютого, під Адміністрацією президента України на мирну акцію протесту. Пікетники вимагали покарати винних у тому, що українські війська опинилися в Іловайському котлі, повідомляє УНІАН.

Мітинг був організований, зокрема, громадськими організаціями “Іловайське братство”, організацією учасників АТО “Справедливість”.

Учасники акції, серед яких було багато людей у камуфляжі з нашивками батальйону “Донбас”, вимагали негайної передачі до суду справи про Іловайську трагедію.
А також притягнення до відповідальності і відсторонення від виконання службових обов’язків на час судового слідства екс-міністра оборони Валерія Гелетея, начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка та інших.

Наприкінці серпня 2014 року після запеклих боїв бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Російські військові обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна