ЗСУ просуваються в районі Бахмута та ще на кількох напрямках, – МОУ

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що в районі Бахмута і ще на декількох напрямках у Донецькій області є просування українських сил.

Про це сказала Маляр в ефірі національного телемарафону у вівторок, 6 червня.

“Справді, наразі у нас відбувається оборонно-наступальна операція. У нас комплекс заходів, і я ще раз наголошую: не робити акцент виключно на наступальних діях. Це спектр різних дій, зокрема й наступальних. Сьогодні в нас також є успіхи. Ми говоримо про фланги навколо Бахмута і про інші напрямки, про які пізніше зможемо детальніше розповісти. Там є просування наших військ”, – сказала Маляр, її цитує “Інтерфакс”.

Вона наголосила, що бої наразі тривають запеклі, оскільки російські окупанти всіляко намагаються не допустити просування українських сил.

На уточнювальне запитання про те, на яких конкретно напрямках просунулися українські воїни, Маляр сказала, що йдеться про Донецьку область.

Читайте також:
На Лиманському та Бахмутському напрямках наші знищили 160 рашистів, на Шахтарському – знищили вертоліт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна