Журналіста “Вестей” затримали за розбещення неповнолітніх і дитячу порнографію

У Києві затримали 39-річного чоловіка, який розбещував неповнолітніх і зберігав дитячу порнографію.

Про це повідомила пресслужба поліції 5 червня.

За даними “УП” у правоохоронних органах, підозрюваним виявився журналіст видання “Вести”. Однак правоохоронці цю інфомацію не підтверджують, і не спростовують.

“Ми не можемо розголошувати особисті дані як потерпілих, так і сторони, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, поки триває досудове розслідування”, – заявила речниця Юлія Гірдвіліс.

Жертвами кривдника стали двоє 15-річних хлопців. У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що 39-річний чоловік неодноразово зв’язувався з хлопцями телефоном та назначав зустріч у власній квартирі, після чого вчиняв відносно дітей розпусні дії та надавав грошову винагороду.

Ба більше, фігурант зберігав на флеш-накопичувачі фото- та відеоматеріали з дитячою порнографією, завантажені з інтернету.

“Окрім того, у слідчих є підстави вважати, що фігурант може бути причетним ще до низки аналогічних злочинів”, – зауважили в поліції.

Чоловіка затримали та повідомили йому підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України, зокрема, вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, які поєднані з наданням грошової винагороди потерпілому.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 214 720 гривень.

Наразі чоловік перебуває під вартою, заставу не було внесено.

Читайте також:
Поліцейські, які зґвалтували жінку в Кагарлику, отримали по 11 років тюрми

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна