ЗСУ вдарили по порту Бердянська, російські кораблі тікають

Вдень 2 червня українські захисники влучили по позиціях російських окупантів в порту Бердянська. За попередніми даними, кораблі РФ покидають порт.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у п’ятницю, 2 червня.

“В тимчасово окупованому Бердянську гучно. Бавовна розквітла в порту, через який окупанти вивозили награбоване. Вибухи чуло все передмістя”, – написав Федоров у тг-каналі.

Анонімні Telegram-канали повідомляють про ракетний удар. Колаборант Володимир Рогов, який керує окупаційною адміністрацією на захоплених територіях Запорізької області, заявляє про влучання по території порту. Він запевняє, що руйнувань та жертв немає.

Голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна в коментарі для “Суспільного” підтвердила, що українські захисники влучили по позиціях росіян. У Бердянській міській військовій адміністрації також розповіли, що, за попередніми даними, з порту тікають кораблі, які нещодавно зайшли для викрадення українських зернових та металу.

Анонімні Telegram-канали публікують фото російських кораблів, які покидають порт.

Читайте також:
ЗСУ вдарили по позиціях окупантів у Бердянську – стоять стовпи диму. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна