Одразу кілька областей РФ заявили про атаку безпілотників. Із нових – Смоленщина

У російських областях, які межують з Україною, заявили про нічну атаку безпілотників. Зокрема атаки були на об’єкти паливно-енергетичного комплексу Смоленської області.

Про це повідомила Російська служба BBC з посиланням на губернаторів чотирьох областей.

Як заявив губернатор Смоленської області Василь Анох, сьогодні приблизно о третій годині ночі в селі Пересна Починківського району та в селі Диваси Смоленського району два дрони дальнього радіуса дії атакували об’єкти паливно-енергетичного комплексу. Постраждалих немає.

Тим часом глава Курської області Роман Старовойт заявив, цієї ночі поряд із Курською системою ППО було збито кілька “українських безпілотників”.

Вибухи бачили в самому місті Курськ.

Про “атаку ЗСУ” на два села, Ломаківка та Нова Погощ, у Брянській області заявив губернатор Олександр Богомаз. За його словами, постраждалих немає, у другому селі нібито спалахнув житловий двоквартирний будинок.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков зранку написав, що ніч “минула відносно спокійно”. Він зазначив, що приблизно о другій годині ночі у Шебекінському окрузі чув обстріл території, нібито з боку ЗСУ.

Напередодні, як пише BBC, Бєлгородська область також зазнала обстрілів. Місцева влада розпочала евакуацію жителів Шебекіно та інших прикордонних населених пунктів.

Україна наразі не коментувала атаку безпілотників у Росії.

Читайте також:
РДК і “Свобода Росії” оголосили про нову операцію на території РФ – йдуть у Шебекінському напрямку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна