Дбайте про свої вікна: ремонт та регулювання вікон у Києві ℗

Як продовжити термін експлуатації пластикових вікон? ❇️ Як запобігти поломці вікон і заощадити на ремонті? ❇️ Потрібно відремонтувати вікна в Києві, в яку фірму звернутися?

Як продовжити термін експлуатації пластикових вікон?

У наш час якщо у тебе вдома цілі вікна – це вже немало. Але не будемо на цьому зупинятися. Поговоримо про те, як максимально продовжити термін служби наших вікон. Як зробити так, щоб від вікон не тягнуло холодом, щоб склопакети не потіли взимку і всі механізми працювали легко? У цій статті фахівці компанії з обслуговування вікон Енфілд Віндовс https://enfield-windows.com/ поділяться деякими секретами. Запам’ятовуйте і застосовуйте!

Майстер по ремонту вікон у Києві

Майстер по ремонту вікон у Києві

Коли вікна потребують ремонту?

Після встановлення нові вікна якийсь час відмінно справляються зі своїм завданням щодо тепло- і звукоізоляції. Але з часом під вагою просідають стулки, ущільнювальні резинки втрачають еластичність, віконні механізми забруднюються, а якщо під час монтажу вікон були допущені помилки, то вони починають проявляти себе у всій красі. І якщо нічого з цим не робити, то вже через кілька років вікна потребуватимуть серйозного дорогого ремонту, а то й взагалі повної заміни склопакета. Як не допустити цього? 

Ремонт і регулювання вікон

Регулювання вікон – обслуговування, яке потрібно проводити не рідше ніж раз на 2 роки. Це як техобслуговування авто: вчасно подивився, підкрутив, поміняв масло – і авто бігає як новеньке не один рік без дорогого ремонту. З вікнами так само.

Що потрібно зробити:

  • Почистити і змастити ущільнювальну резинку. Якщо вона “задубіла”, потріскалася, порвалася, то обов’язково замінити на нову. Без еластичного ущільнювача герметичність вікна порушується, а це означає протяги, вогкість і зниження рівня звукоізоляції.
  • Почистити і змастити віконний механізм і відрегулювати притиск стулки до рами. На холодний період року притиск роблять сильнішим, на літо – послаблюють. Без цього збільшуються тепловтрати, а віконна фурнітура та ущільнювач швидше стають непридатними.

Це обслуговування можна провести самостійно, маючи деякі навички та необхідні інструменти. Покрокові інструкції цих робіт, а також рекомендації щодо інструментів для них, можна знайти в статтях блогу на сайті Енфілд Віндовс. Якщо ж на це немає ні часу, ні сил, то викличте фахівців, які швидко приведуть ваші вікна до ладу.

Регулювання пластикового вікна

Регулювання пластикового вікна

Іноді вікна потребують більш серйозного ремонту. Наприклад, ви помічаєте таке:

  • дує з вікон, незважаючи на виконане регулювання і заміну ущільнювача;
  • дме з-під підвіконня;
  • заклинює стулку;
  • конденсат на склопакеті;
  • пліснява на укосах, промерзання укосів.

Це відбувається через помилки під час монтажу, відсутність утеплення по периметру вікна, деформацію профілю, порушення герметизації склопакета. У таких випадках потрібна кваліфікована допомога. Спеціалісти з обслуговування вікон після ретельної перевірки на місці виявляють, у чому криється проблема, і підберуть оптимальні варіанти вирішення конкретно для цієї ситуації.

Скільки коштує ремонт і обслуговування вікон у Києві

Скільки коштує ремонт і регулювання пластикових вікон у Києві? Ремонт вікон у Києві коштує від 100 грн. за послугу. Регулювання одного вікна обійдеться в 150-200 грн., заміна ущільнювача, включно з вартістю матеріалу, – від 60 грн. м. м. п., роботи з утеплення по периметру вікна – від 450 грн.

Вчасно зроблений ремонт заощадить кошти на заміну і встановлення нових вікон, а поліпшення теплоізоляції скоротить витрати на тепло. Домашня атмосфера без вуличного шуму, протягів і вогкості стане вам нагородою за витрачений час.

Дбайте про вікна – дбайте про себе.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна