Бояться партизанів: РФ перекинула спецназ у Бєлгородську область

Росія терміново відправила спецпризначенців у Бєлгородську область для боротьби з партизанами. Туди прибув загін 322 центру ССО РФ “Сенеж”, який має “вести протидиверсійну діяльність” на прикордонні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву в п’ятницю, 2 червня.

“Росіяни настільки бояться партизан, що терміново припинили усі операції даного елітного підрозділу і натомість розмістили його в прикордонних населених пунктах Бєлгородської області”, — сказано у повідомленні.

1 червня бійці “РДК” та Легіону “Свобода Росії” оголосили про початок другої фази операції в Бєлгородській області. Добровольці записали відеозвернення та повідомили, що йдуть у Шебекінському напрямку (місто біля кордону з Харківщиною в Бєлгородській області РФ).

“РДК” і “Свобода Росії” складаються із громадян РФ, що, як вони стверджують, воюють на боці України. Уперше гучного розголосу ці формування набули 2 березня, коли добровольці з “РДК” перетнули кордон і зайшли в Брянську область. У ГУР тоді зазначили, що це – внутрішнє протистояння у РФ. Надалі російські добровольці вчиняли ще кілька рейдів до РФ, найбільший – у Бєлгородську область 22-23 травня.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна