РФ спустила до $17 млн на нічну атаку по Києву

Країна-агресорка Росія на нічну ракетну атаку на Київ 1 червня витратила до 17 мільйонів доларів.

Про це пише Military Media Center.

Цієї ночі Москва випустила по українській столиці 7 балістичних ракет “Іскандер-М” та 3 крилаті ракети “Іскандер-К”, вартість яких становить приблизно 17 млн доларі. Усі ворожі цілі були знищені силами ППО.

Як зазначається, одна ракета “Іскандер-М” коштує до 2 млн доларів США, а вартість ракети “Іскандер-К” складає до 1 млн доларів США.

“Тобто російські окупанти лише на одну нічну атаку на столицю України викинули до 17 млн доларів. І єдиним “результатом”, якого вони досягли, стала смерть української дитини від уламків боєприпасу! У Міжнародний день захисту дітей!”- зауважили.

Як писала “Новинарня“, українська ППО знищила всі 10 ракет: 7 балістичних ракет “Іскандер-М” та 3 крилаті ракети “Іскандер-К”, які росіяни випустили по Києву в ніч проти 1 червня.

Унаслідок падіння уламків у Києві загинули 3 людей, серед яких дитина.

Читайте також:
“Укриття не відкрили, люди стукали”. Одна з жертв удару по Києву загинула біля закритого укриття поліклініки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна