Зеленський нагородив поранених військових у шпиталі на Одещині

У межах робочої поїздки в Одеську область президент України Володимир Зеленський відвідав у госпіталі військовослужбовців Збройних Сил України, поранених під час боїв із російськими окупантами, зокрема на Бахмутському напрямку.

Про це в середу, 31 травня, повідомила пресслужба офісу президента.

Глава держави поспілкувався із захисниками. Вони розповіли, де зазнали поранень і як відбувається лікування та реабілітація.

“Я бажаю вам якнайшвидшого одужання. Дякую від усіх українців за вашу службу. Ви – справжні герої”, – сказав Володимир Зеленський.

Президент вручив військовослужбовцям, які проходять лікування у госпіталі, ордени «За мужність» III ступеня.

Володимир Зеленський також зустрівся з медичним персоналом закладу та вручив державні нагороди військовим медикам.

«Це нагороди від держави за ваше служіння. За те, що ставите на ноги важкопоранених героїчних людей. І ви – такі самі наші герої. Хочу подякувати вам від щирого серця за те, що у вас золоті руки. Дякую за витримку й вашу видатну професію», – зазначив Президент.

Читайте також:
Зеленський – з візитом в Одеській області: про що та з ким говорив

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна