У РФ будують величезні бази для зберігання трупів окупантів, – ГУР

У Курську та Ростові-на-Дону росіяни будують масштабні комплекси для сортування, аналізу та зберігання трупів окупантів, ліквідованих на війні в Україні.

Про це 31 травня повідомляє пресслужба ГУР.

Як зазначається, площа кожного об’єкта – понад 4000 квадратних метрів.

До об’єктів входитимуть:

  • пункти для проведення слідчих дій та досліджень над тілами;
  •  рефрижераторні з холодильними камерами на 1000 місць;
  • склади з трунами та іншим похоронними декораціями;
  • скорботна зала.

Закладена вартість будівництва комплексу у Ростові-на-Дону, за даними розвідки, становить близько 600 мільйонів рублів, а в Курську – понад 800 мільйонів рублів.

Крім того, вартість рефрижераторного обладнання оцінюється в понад один млрд рублів для кожного комплексу.

“Головне управління розвідки Міністерства оборони України констатує, що терористична Росія уже не здатна приховувати масштаб втрат особового складу у війні проти України”, – наголосили у відомстві.

Та додали, що “будівництво зазначених комплексів на території Московії підтверджує факт, що путінський режим посилає свою окупаційну армію на смертельний конвеєр, але не справляється з потоком загиблих”.

Нагадаємо, станом на 31 травня в Україні ліквідовано понад 207 910 російських окупантів. Зокрема, тільки за минулу добу ЗСУ знищили 470 військових РФ.

Читайте також:
ЗМІ поіменно встановили вже 24 тисячі загиблих окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна