Преміальні картки та їхні переваги ℗

Крім звичайних карток, банки пропонують інший, окремий вид рахунків — преміальний, який містить особливі умови, а також безліч вигідних пропозицій. Однак чому варто оформити саме таку картку? Пропонуємо ознайомитись з головними перевагами та фішками таких рахунків.

  • Fast Line в аеропортах

Fast Line — це послуга пришвидшеного проходження митного контролю та реєстрації багажу в аеропортах. Крім цього, власники преміальних карток також можуть дістатися літака окремим транспортом. З VIP-карткою сервіс є безкоштовним, що робить процес вильоту швидким та комфортним.

  • Знижки та бонуси

Преміальні картки також відкривають доступ до особливих пропозицій партнерів банку, серед яких знижки на бронювання житла на Booking.com та автомобілів, особливі пропозиції від Disneyland Paris, кешбек до 30% на певні товари та послуги, знижки на шопінг в магазинах-партнерах банку та платіжної системи тощо. Чим вищий клас картки, тим більше вигоди отримує користувач.

Fast Line, знижки на бронювання авто та житла, відкриття рахунку в цінних паперах, виділена гаряча лінія та багато іншого доступні за карткою All Inclusive De Luxe від Ukrsibbank https://ukrsibbank.com/…/all-inclusive-de-luxe/ . Відкриття картки безкоштовне, а обслуговування — безкоштовне за умови залишку від 400 000 гривень на накопичувальних рахунках або об’єму операцій від 10 000 гривень на місяць.

  • Консьєрж-сервіс

Потрібно вибрати фільм для перегляду? Не маєте часу обрати та забронювати столик в ресторані? Хочете забрати речі з хімчистки, але не встигаєте? На допомогу прийде консьєрж-сервіс — послуга з допомоги та обробки запитів клієнтів. Лише один дзвінок, і майже будь-яка проблема буде розв’язана за найкоротший термін. Кількість безкоштовних запитів на місяць залежить від класу картки.

  • Лаунж-зони в аеропортах

Комфортні дивани, душові кабіни, кімнати для паління та смачні страви — що ще потрібно для ідеального перебування в аеропорті? Саме такі переваги надають лаунж-зони та бізнес-зали, доступ до яких можна отримати або за окрему плату, або безкоштовно з преміальними картками.

  • Компенсації за проблеми в аеропорті

Затримали рейс? Втратили багаж? Ці та інші витрати компенсуються преміумкартками навіть без попереднього звернення до представників авіакомпанії. Сума компенсації залежить від кількості годин, на які затримали рейс або багаж, а також від оцінки вмісту багажу.

  • Виділена гаряча лінія

Забудьте про довготривале очікування на лінії: з преміумкартками доступними стануть окремі гарячі лінії, де немає черг. Тут консультанти завжди допоможуть знайти найкраще рішення та зроблять все, щоб розв’язати проблему якнайшвидше.

  • VIP відділення

Власники преміальних банківських карток мають змогу насолодитися окремими VIP відділеннями з комфортними меблями, безкоштовним Wi-Fi, гарячими і холодними напоями, а також з пріоритетним обслуговуванням.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна