Ворожа ДРГ лізла через держкордон на Харківщині. Спроба була невдалою

Російська диверсійно-розвідувальна група 30 травня намагалася проникнути на територію України через державний кордон у Харківській області.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 30 травня.

Це сталося в районі населеного пункту Зелене. Спроба проникнення виявилася невдалою.

Генштаб додав, що на Сіверському та Слобожанському напрямках, у межах яких і розташоване Зелене, противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Обстрілів з мінометів та артилерії зазнала низка населених пунктів Чернігівської та Сумської областей.

На сусідньому Куп’янському напрямку росіяни протягом доби вели безуспішні наступальні дії на захід від села Масютівка Харківської області та в напрямку селища Новоселівського Луганської області. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Харківської області.

Читайте також:
За день ЗСУ відбили 11 ворожих атак: яка ситуація по напрямках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна