Наші на Таврійському напрямку “мінуснули” майже 2 роти окупантів і 2 склади боєприпасів

Збройні сили за добу на Таврійському напрямку ліквідували майже 2 роти окупантів, 9 одиниць техніки та 2 склади з боєприпасами.

Про це 30 травня повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський.

“Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 781 вогневе завдання. Втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти. Знищено та пошкоджено дев’ять одиниць військової техніки противника”, – писав він.

Крім цього, наші бійці знищили танк, 2 гаубиці 2А65 “Мста-Б”, комплекс відеоспостереження “Муром-М”. А також 2 склади з боєприпасами.

До слова, минулої доби, 29 травня, ЗСУ ліквідували 410 російських окупантів, знищили 1 танк, 2 бойові броньовані машини, 10 артилерійських систем, 1 засіб ППО, 38 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 51 крилату ракету, 12 автомобілів та 1 одиницю спеціальної техніки росіян.

Читайте також:
Наші відбили 27 ворожих атак, росіяни наступають лише на двох напрямках

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна