6 методів оживити в’ялу шкіру ℗

З віком шкіра стає все менш пружною та еластичною. Це призводить до її обвисання, особливо в місцях накопичення доволі великого об’єму жирової клітковини. Якщо вчасно не вжити заходів, зовнішній вигляд може значно погіршитись. Тому пропонуються на вибір сучасні методи омолодження, які найчастіше застосовуються з метою підвищення еластичності та тонусу шкірних покривів.

Нехірургічні процедури

Дерматологи та косметологи дедалі частіше застосовують у своїй практиці безопераційні методи корекції зовнішності. З їх допомогою зменшується в’ялість шкіри, підвищується її еластичність. Такі методи омолодження найкраще підходять людям, які тільки наближаються до середнього віку, відповідно вікові зміни на обличчі лише починають проявлятись.

Найпопулярніші методи б’юті-косметології з цієї категорії наступні:

  • Лазерне омолодження — під час процедури випромінювання впливає на верхній шар шкіри, епідерміс. Запускаються процеси регенерації, під впливом яких всього через 3–5 сеансів стає помітним результат.
  • Ультразвукова підтяжка — виконується на спеціальному сертифікованому обладнанні, що дозволяє отримати виражене та тривале омолодження.
  • РФ-ліфтинг — швидкодієва процедура, після проходження якої практично відразу помітне покращення в зовнішності. Доступна ціна на РФ ліфтинг в Anacosmo, що допоможе кожному охочому змінити свій вигляд в однозначно кращу сторону.

Ін’єкційні процедури

Застосовуються в косметичній медицині вже доволі тривалий час. Довели свою ефективність та можуть допомогти значно покращити зовнішність без оперативного втручання. До цієї групи належать:

  • Мезотерапія — чудово справляється з різними видами проблемної шкіри (акне, набряками, гіперпігментацією тощо).
  • Ін’єкційна контурна пластика — дозволяє прибрати ділянки в’ялої шкіри завдяки місцевому збільшенню об’єму.
  • Біоревіталізація — підвищує тургор шкіри шляхом насичення її вологою, завдяки усуненню сухості ефективно справляється з в’ялістю шкірних покривів.

Додатково можна проходити лікувальний масаж, приймати антиоксиданти та інші відновлювальні добавки. Також відсунути якомога далі старість допомагають фізичні вправи, але лише допустимі за станом здоров’я. Якщо самостійно важко визначити ступінь навантаження, можна звернутись до терапевта чи дієтолога.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна