У Великобританії наші воїни вчаться долати смуги перешкод під час бою

У Великій Британії українські військові під керівництвом новозеландських інструкторів навчаються долати спеціальну смугу перешкод із застосуванням засобів імітації умов бою.

Про це 29 травня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

“Військові інструктори Сил оборони Нової Зеландії проводять заняття з військовослужбовцями Збройних сил України в рамках багатонаціональної навчальної операції “Інтерфлекс” з базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії, зокрема відпрацьовують подолання спеціальної смуги перешкод із застосуванням засобів імітації умов бою, що допомагає професійніше підготувати українських воїнів до захисту України від російської агресії”, – сказано у повідомленні.

Фото: Генштаб ЗСУ

Генштаб зазначає, що висококваліфіковані військові інструктори Сил оборони Нової Зеландії допомагають перетворити новобранців ЗСУ на боєздатних солдатів, навчаючи їх навичкам, які необхідні для виживання та ефективного ведення бойових дій на передовій.

Як писала “Новинарня” раніше, Велика Британія стане першою країною, яка розпочне навчання українських пілотів на винищувачах F-16. Лондон планує підготувати 20 українських льотчиків.

Читайте також:
Українські військові почали навчання на танках Abrams у Німеччині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна