Сирський приїхав на Лиманський напрямок і сказав, що скоро – наступ

Збройні сили України продовжують утримувати займані рубежі на Лиманському напрямку, не даючи росіянам просунутися вперед, і скоро настане час для контрнаступу.

Про це у понеділок, 29 травня, повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

“Лиманський напрямок. Наші частини і підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах Білогорівка, Спірне, Новоселівське, Торське, завдають йому значних втрат в особовому складі і техніці”, – йдеться в повідомленні.

Сирський повідомив, що зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання на найбільш “гарячих точках” фронту, і обговорив з ними можливі сценарії розвитку подій на цьому напрямку та поточну ситуацію на фронті.

“Скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, визначив конкретні завдання на підготовку до них”, − підсумував Сирський.

Також він нагородив військовослужбовців, які тримають лінію оборони на цьому напрямку: 10 огшбр, 54 омбр, 81 одшбр, 95 одшбр, 92 омбр.

Читайте також:
Генштаб звітує про 19 відбитих атак РФ за добу. І не згадує бої за Бахмут

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна