“Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать”: Буданов відреагував на ракетну атаку РФ

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов записав відеозвернення до росіян після ракетного удару по Києву 29 травня.

Він підкреслив, що чергова спроба терористичних дій країни-агресорки вкотре зазнала поразки.

“Усі ті, хто в Росії до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як знаходились, так і знаходяться на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу”, ― сказав Буданов.

Імовірно, він має на увазі спробу атаки Росії по штаб-квартирі військової розвідки в Подільському районі Києва.

Голова ГУР запевнив, що відповідь Києва не забариться, а загарбники дуже скоро пошкодують про цю атаку.

“Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, – ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Чекайте, скоро всі все побачать”, ― додав очільник ГУР.

Нагадаємо, вдень 29 травня Росія вдарила по Києву балістичними і крилатими ракетами. В Оболонському і Подільському районах уламки ракет впали на проїжджу частину. ПС ЗСУ заявили про збиття 11 з 11 ракет.

Це вже 16-та повітряна атака окупантів на столицю із початку травня. Уперше після тривалої перерви ворог вчинив ракетний наліт удень, а не вночі.

Читайте також:
Нова нічна атака РФ: ППО збила 37 крилатих ракет і 29 ударних дронів

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна