Двома чоловіками, які знімали роботу ППО в Києві, займеться СБУ

У Києві затримали двох чоловіків, які знімали роботу ППО. Для пошуків одного з них було проведено спеціальну поліцейську операцію.

Про це в понеділок, 29 травня, інформує столична поліція.

Зазначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що двоє невідомих знімали роботу ППО. На місце було направлено патрульних поліцейських та співробітників карного розшуку.

Протягом години на одній із вулиць Святошинського району поліція затримала 23-річного молодика. Для пошуку іншого у столиці була введена спеціальна поліцейська операція. Так, за пів години на вулиці Ушакова правоохоронці зупинили 26-річного керманича BMW.

Чоловіків доставили до Святошинського управління поліції для надання пояснень, після чого передали співробітникам СБУ.

“Поліція Києва вкотре нагадує про заборону фото та відеофіксації роботи ППО! Зберігайте інформаційну тишу, адже мовчання – надійний тил наших захисників!” – зауважили правоохоронці.

Нагадаємо, у ніч на 29 травня окупанти атакували військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури України крилатими ракетами та ударними дронами. Сумарно на різних напрямках ППО збила 37 крилатих ракет і 29 ударних дронів.

Читайте також:
Росія вдарила по Києву балістичними ракетами: вибухи в центральних районах, на Оболоні й Подолі впали уламки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна