У Житомирі внаслідок атаки дронів пошкоджено три десятки будинків

Внаслідок нічної атаки безпілотників у Житомирі пошкоджено щонайменше 26 будинків, а також заклади освіти та охорони здоров’я.

Про це вдень у неділю, 28 березня, повідомляє Житомирська міська рада.

“Після сьогоднішньої тривоги у місті є пошкодження. Переважно це місця загального користування багатоквартирних будинків. У сходинкових прольотах повилітало скло”, – розповіли в міськраді.

Комунальники перерахували адреси, за якими станом на цей час відомо про пошкодження: Космонавтів, 56; Тутковського, 15;  Вокзальна, 24; Чуднівська, 100; Вітрука, 47; Площа польова, 15, 13; Кибальчича, 6; Вітрука, 33; Вітрука, 57; Вітрука, 42/7; Перемоги, 4; Вокзальна, 20, 22; Вокзальна, 24; Бердичівська, 30, 41, 87; Льва Толстого, 30; Селецька, 21; Бердичівська, 85;  Корольова, 50; Тутковського, 15; Кондратюка, 7; Космонавтів, 56; Ріхтера, 46.

У міськраді закликали мешканців для отримання компенсацій повідомляти, якщо їхній будинок зазнав пошкоджень, але його немає в цьому переліку. У коментарях до посту користувачі повідомляють і про інші адреси, де є пошкодження.

Крім того, пошкоджень зазнали заклади освіти та охорони здоров’я.

“Заклади освіти та заклади охорони здоров’я, де є пошкодження дверей та вікон, працюють у штатному режимі. Лише учні ліцею № 25, які тимчасово вчаться у ліцеї № 33, відзавтра вчитимуться дистанційно”, – повідомили в міськраді.

Як відомо, вранці 28 травня в Житомирі були чутні звуки вибухів. За офіційними даними, внаслідок атаки дронів-камікадзе у Житомирській області зафіксували влучання в інфраструктурний об’єкт.

Читайте також:
52 з 54: Повітряні сили підсумували відбиття рекордної атаки дронів-камікадзе з РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна