Поліція Києва показала місце нічного “прильоту”, де загинув чоловік

Унаслідок нічної атаки російських дронів-камікадзе на Київ у столиці загинув 41-річний чоловік, ще двоє осіб отримали поранення.

Про це вранці в неділю, 28 травня, повідомив відділ комунікації поліції Києва.

“Сьогодні вночі ворог вкотре атакував Київ. У результаті обстрілів загинув 41-річний уродженець Чернігівщини, ще одна жінка та чоловік отримали поранення, їх госпіталізовано. Пошкоджень зазнали житлові та нежитлові будівлі та більше шести автомобілів”, – розповіли в ГУ Нацполіції столиці.

Слідчо-оперативні групи та криміналісти поліції Києва продовжують працювати на місцях та документують наслідки чергового нападу РФ на місто.

Поліція показала фото ураженої 7-поверхової нежитлової будівлі в Голосіївському районі – саме там, за даними КМВА, через збиття дрона через збиття “шахеда” одна людина загинула, одну – госпіталізували. Журналістка каналу “Рада” в ефірі національного телемарафону на місці події розповіла, що дрон спланував у третій поверх цього будинку.

Фото: відділ комунікації поліції Києва

Як можна побачити на сервісі “Гугл мапи”, ідеться про будівлю із закладами громадського харчування, зокрема ресторан inHouse (“інХаус”), на проспекті Лобановського, 115.

За даними ICTV, в будівлі розташовується районне товариство сліпих та низка компаній, що орендують площі.

Автозаправна станція поруч не постраждала.

Передісторія

За попередніми даними КМВА, сили ППО в повітряному просторі Києва в ніч на 28 травня (День Києва) знищили понад 40 безпілотників рашистів. Унаслідок падіння уламків є жертви та руйнування в різних районах Києва.

В Голосіївському через збиття дронів:
– уламки влучили у 7-поверхову нежитлову будівлю, одна людина загинула, одну – госпіталізували;
– виникло займання даху одного з ТРЦ;
– виникла пожежа на території одного з будівництв;
– також було загоряння на території підприємства, спалахнули склади готової продукції, руйнування на площі 1 тис. кв. м, є один постраждалий.
В Печерському районі загорівся дах будинку.
В Дарницькому районі в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері.

Читайте також:
Масована атака російських “шахедів” на Київ: є загиблий та постраждалі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна