На війні загинув фотограф-натураліст Денис Кривий. Його світлини друкувалися в National Geographic

Під Бахмутом загинув фотограф-натураліст Денис Кривий, намагаючись урятувати поранених побратимів.

Про це повідомило первомайське видання ГардCity, яке друкувало фото Дениса.

Як розповів Інституту масової інформації журналіст Гард City Володимир Галузінський, Денис служив у Силах спеціальних операцій, виявив бажання служити навесні 2022 року, пішов добровольцем.

Світлини Кривого публікувалися в National Geographic, він тримав блакитну стрічку FIAP. Денис Кривий займався пейзажним та репортажним фото, опанував анімалістику, аерофотографією. Зараз його кадри прикрашають путівники національного природного парку “Бузький Гард”.

“Він мав міжнародну премію FIAP – це найпрестижніший європейський конкурс фотохудожників. Його фотографії публікували в National Geographic. Його багато робіт опубліковано тут, на місцевому локальному рівні на Миколаївщині: в путівниках, гайдах туристичних по “Бузькому Гарду”. Він тісно співпрацював з Національним парком “Бузький Гард”, це окремий етап життя”, – розповів Володимир Галузінський.

На офіційній сторінці національного природного парку “Бузький Гард” повідомили, що Денис займався фотографією багато років і був лауреатом багатьох міжнародних фотоконкурсів. Брав участь у фотовиставках у Києві, Івано-Франківську, Ужгороді, Житомирі, Рівному, Первомайську, Косові. Окремі роботи Дениса зберігаються в приватних колекціях у країнах Європи, Північної Америки та Азії.

За даними ІМІ, Денис Кривий став 58-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії.

Фото авторства Дениса Кривого: 

Фото Дениса Кривого 3 Фото Дениса Кривого 2 Фото Дениса Кривого 1 Фото Дениса Кривого
<
>

Читайте також:
“Мені вперше за 100 років роду випав шанс воювати не за СРСР, а за Україну. Як я міг вчинити інакше?!” У Бахмуті загинув журналіст і воїн Володимир Мукан

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна