Поліція Києва вилучила спецперепустку у співака Віктора Павліка

Поліція Києва забрала у співака Віктора Павліка спецперепустки на проїзд у комендантську годину, якою він хизувався у соцмережах дружини.

Про це повідомляє поліція Києва.

Так, поліцейські виявили відео з Павліком, коли моніторили соцмережі та медіа. Вони помітили, що український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та показує спецперепустку для проїзду у комендантську годину.

Правоохоронці внесли дані про подію до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Правоохоронці поспілкувалися з власником автівки та вилучили спецперепустку. Ще їм нагадали, що заборонено висвітлювати об’єкти стратегічного значення у воєнний час.

Відео опублікувала дружина Павліка Катерина в Instagram. Після розголосу вона видалила ролик, але його все ще поширюють у соцмережах.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки», — сказала Катерина. А співак, який був за кермом, показав спецперепустку та сказав: «Це тобі перепустка в подарунок».

Потім жінка перепросила за публікацію відео та вказала, що вона вчинила неправильно. Сам Віктор Павлік жодним чином не реагував на інцидент у соцмережах.

У КМДА вказували, що рух Південним мостом дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками.

Читайте також:
У Києві з 1 вересня запровадять нові перепустки для пересування під час комендантської години

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна