“Втекли не всі”: “азовці” показали російських полонених, взятих під Бахмутом

Українські військові взяли в полон солдатів російської 72-ї мотострілецької бригади під Бахмутом.

Про це 10 травня заявив екснардеп та засновник і колишній командир полку “Азов” Андрій Білецький – нині командир тактичної групи “Азов”, яка входить до складу 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Він оприлюднив відео, на якому можна побачити, як військовий розмовляє з п’ятьма окупантами. Ті повідомляють, що в полоні поганого ставлення до них із боку захисників України не було.

Взявши у полон солдатів армії РФ, українські військові висміяли заяви ватажка “Групи Вагнера” Євгена Пригожина про те, що 72-га мотострілецька бригада ЗС РФ повністю втекла з-під Бахмута.

“Пригожин стверджує, що 72-га бригада розбіглася. Як бачите, не вся”, – підкреслили в 3 ошбр.

Нагадаємо, 9 травня 3-тя штурмова бригада ЗСУ підтвердила знищення і втечу підрозділів 72-ї мотострілецької бригади ЗС РФ з-під Бахмута.
Андрій Білецький повідомив, що унаслідок наступальних дій Сил оборони під Бахмутом було звільнено частину української території та розгромлено загони окупантів.

Читайте також:
На Бахмутському напрямку рашисти відступили на 2 кілометри, – Сирський

Благав не бомбити: під Бахмутом ЗСУ взяли у полон окупанта завдяки дрону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна