Рашисти вдарили по центру Авдіївки: є загиблі, під завалами лишаються люди

У п’ятницю, 5 травня, о 15:20 російські війська завдали авіаудару по центральній частині міста Авдіївка на Донеччині. Влучили в багатоквартирний будинок. Внаслідок обстрілу загинула одна людина, двоє опинились під завалами.

Про це “Суспільному” розповів начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

“Родина з трьох людей мешкала на другому поверсі багатоквартирного будинку. Після влучання жінка вилетіла у вікно у квартирі й загинула, а її чоловік та мати опинились під завалами”, – сказав Барабаш.

Як розповіла речниця Донецької обласної прокуратури Анастасія Мєдвєдєва, внаслідок влучання снаряда жінка отримала травми, несумісні з життям.

За попередніми даними, стан двох людей під завалами невідомий.

За словами Барабаша, від початку доби російські військові обстріляли Авдіївку понад 20 разів.

У місті залишається 1776 жителів, з них — одна дитина, яку досі шукають.

Барабаш розповів “Суспільному”, що 5 травня також дістали тіло електрика комунальної служби 1962 року народження, який опинився під завалами внаслідок обстрілу 30 квітня.

“Двох жінок, які опинились під завалами багатоквартирних будинків внаслідок обстрілу 28 квітня, не дістали”, — зазначив начальник МВА.

Комунальники й небайдужі люди розбирали завали. “Все що могли — розібрали. Далі — без спецтехніки немає змоги”, — повідомив начальник МВА.

Читайте також:
ССО показали, як ворог закидає Бахмут фосфорними боєприпасами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна