Наші воїни знищили місця зберігання боєприпасів “вагнерівців” на Бахмутському напрямку. Та активно штурмують позиції ворога, – Маляр

Збройні сили України знищили місця зберігання боєприпасів бійців ПВК “Вагнера” на Бахмутському напрямку.

Про це в п’ятницю, 5 травня, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.

За її словами, українські воїни продовжують чинити опір російським загарбникам на Бахмутському напрямку та здійснюють активні штурмові дії.

“Наші Сили оборони чинять не просто потужний опір, а й не дають виконати ворогу задачу. Не дають прорвати оборону. З нашого боку також вчиняються активні штурмові дії. Зараз є новина, що нашими бійцями знищенні місця зберігання боєприпасів “вагнерівців”, – відзначила заступник міністра оборони”, – написала Маляр.

Раніше глава “вагнерівців” Євген Пригожин заявив про те, що 10 травня нібито виведе своїх бійців із Бахмута Донецької області через “снарядний голод”. Повідомлялося, що “вагнерівці” нібито хотіли захопити Бахмут до 9 травня, але тепер передадуть свої позиції підрозділам міноборони росії, а найманці, які вижили в боях, перейдуть у тилові табори.

Пригожин також поскаржився, що “вагнерівцям” нібито давали лише 10% необхідних боєприпасів. А з 1 травня майже повністю припинилися постачання.

Читайте також:
ССО показали знищення окупантів на околицях Бахмута. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна