Росіяни вдарили по залізничному вокзалу Херсона, є загиблий, поранено провідника

доповнено, оновлено

У середу вдень російські загарбники обстріляли залізничний вокзал у Херсоні. Одна людина загинула, ще троє поранені.

Про це повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Олександр Прокудін у середу, 3 травня.

“Ворог вдарив по залізничному вокзалу Херсона. Попередньо, одна людина загинула, ще троє цивільних – поранені”, – йдеться в повідомленні.

За словами очільника ОДА, також було пошкоджено карету швидкої допомоги. Медики, на щастя, не постраждали. На місці працюють рятувальні служби.

Пізніше в “Укрзалізниці” повідомили, що внаслідок цього обстрілу є влучання у пасажирський вагон на станції Херсон, поранено провідника, йому надається допомога.

“На момент обстрілу посадку розпочато не було, пасажири перебували у безпечному укритті. Наразі поїзд до Львова зі 116 пасажирами на борту відправився з Херсона із затримкою 14 хвилин. Вагони з пошкодженнями внаслідок обстрілу будуть оперативно замінені по станції Миколаїв. Просимо зберігати спокій та слідкувати за оголошеннями, залізниця всіх довезе до безпеки”, – йдеться в повідомленні.

Як писала “Новинарня, близько 11:00 середи російські окупанти обстріляли єдиний працюючий гіпермаркет Херсона – три людини загинули, п’ятеро отримали поранення.
Також у середу вдень російські війська обстріляли з РСЗВ Степанівку Херсонської області. Внаслідок атаки прямо під час ремонтних робіт загинули троє співробітників обленерго.

Читайте також:
У Херсоні вводять комендантську на 58 годин: місто закривають на вʼїзд та виїзд

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна