Стівен Кінг закликав Ілона Маска “пожертвувати” його блакитну позначку в Twitter Фонду Притули

Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг закликав мільярдера Ілона Маска перерахувати кошти за оплату його верифікаційної позначки у Twitter українському волонтерському Фонду Притули.

“Я вважаю, що пан Маск має віддати мою блакитну позначку на благодійність. Рекомендую Фонд Притули, який забезпечує порятунок життів в Україні. Це всього 8 доларів, тож пан Маск міг би трохи додати“, – зауважив Кінг.

Після того, як Ілон Маск придбав Twitter, верифікаційні позначки в цій соцмережі з його ініціативи стали платними. Багато знаменитостей відмовилися платити за цю “послугу”, і блакитні “галочки” з їхніх акаунтів зникли.

Однак у деяких осіб, які також не збираються платити за Twitter Blue, синя позначка збереглася. До таких, зокрема, належить жорсткий противник платної верифікації Леброн Джеймс. Стівен Кінг також за здивуванням відзначив, що його сторінка позначена як “верифікована”, хоча на послугу Twitter Blue він не підписувався.

Після цього Маск повідомив, що сам “оплатив” цю послугу для письменника Кінга, баскетболіста Джеймса і канадського актора Вільяма Шетнера.

Читайте також:
Фонд Притули привіз з-за кордону рекордну партію бронетехніки, купленої за благодійні пожертви українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна