Росія вдарила по центру Слов’янська: загинули дві людини, десятки поранених

оновлено

Одна людина загинула у результаті російських ударів по Слов’янську на Донеччині вранці 27 березня, розбір завалів триває.

Про це вранці 27 березня повідомив президент Володимир Зеленський.

“Ще один день, який розпочався з тероризму РФ. Держава-агресор обстріляла наш Слов’янськ. На жаль, є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. На місці працюють усі служби. Надається допомога. Триває розбір завалів”, – йдеться в повідомленні.

Президент опублікував відео з місця прильотів. На ньому видно руйнування та пожежу у кількох машинах.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що внаслідок обстрілу щонайменше одна людина загинула, 25 поранених (серед них одна дитина), зруйновані адміністративні та офісні будівлі, п’ять багатоповерхівок та сім приватних будинків.

“Рашисти вдарили по центру міста близько 10:30 двома ракетами С-300. Крім того, у цей самий час ракетного удару зазнала Дружківка – дві ракети С300 влучили у Дружківський дитячий будинок і практично повністю його зруйнували. За попередньою інформацією, у Дружківці жертв та постраждалих на даний час немає”, – повідомив Кириленко.

Увечері голова ОВА подав оновлені дані: внаслідок удару по Слов’янську дві людини загинули, 32 поранено.

Читайте також:
Росіяни вдарили ракетами по центру Краматорська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна