На Херсонщині від підриву на міні двоє чоловіків отримали важкі поранення й каліцтва

У Високопільській громаді на Херсонщині на російській вибухівці підірвалися двоє цивільних людей.

Про це в неділю, 26 березня, повідомляє пресслужба Херсонської ОВА.

“У полі поблизу села Іванівка двоє чоловіків, 24 та 18 років, натрапили на російську міну. Вона здетонувала, через вибух місцеві жителі дістали тяжкі поранення.
Один постраждалий втратив обидві ноги, інший отримав поранення грудної клітини та мінно-вибухові травми. Обох шпиталізували до лікарні у Кривому Розі”, – ідеться в повідомленні.

За даними обласної адміністрації, це пʼятий випадок підриву мирних людей на російській вибухівці тільки за цей тиждень. Лише за сім днів міни, залишені росіянами, забрали життя одного жителя Херсонщини, ще п’ять – були поранені.

Також в ОВА повідомили, що 25 березня російські загарбники 49 разів атакували мирні населені пункти Херсонщини. Випустили 210 снаряд з мінометів, артилерії, танків, безпілотників та авіації. Минулої доби через російську агресію 9 жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:
Сівачі з міношукачами. Як фермери на деокупованих полях Херсонщини перемагають смерть заради нового врожаю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна