Вагнерівці в Бахмуті видихаються, ЗСУ скоро скористаються цією нагодою, – Сирський

Російська армія не залишає спроб взяти Бахмут Донецької області, де задіяні здебільшого найманці ПВК “Вагнера”. Але РФ втрачає великі сили на цьому відрізку фронту і ЗСУ не забаряться скористатися цим.

Таку думку висловив у четвер, 23 березня, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

“Агресор не полишає надії за будь-яку ціну взяти Бахмут, не дивлячись на втрати ані в живій силі, ані в техніці. Основними силами рф на цьому напрямку є представники пвк «вагнер». Не шкодуючи нічого вони втрачають значні сили та видихаються. Зовсім скоро ми скористаємось цією нагодою, як свого часу робили це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп’янськом”, – написав офіцер у своєму ТГ-каналі.

“Під безперервним вогнем артилерії, авіації противника наші воїни на фронті демонструють надлюдську стійкість, мужність та хоробрість. Зокрема підрозділи 93-ї, 10-ї, 57-ї та 5-ї бригад котрі зараз боронять нашу Батьківщину на сході країни”, – додав Сирський.

Читайте також:
РФ намагається сунути з околиць Бахмута в центр, ЗСУ стримують, – Сирський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна