“Ще на Київ іти, а поки цей й***ний Бахмут взяти не можуть”: ГУР перехопило розмову окупантів

Головне управління розвідки МО України оприлюднило аудіозапис розмови двох військовослужбовців окупаційної армії РФ, на якому ті обговорюють випадки дезертирства російських армійців та невдачі на Бахмутському напрямку.

Перехоплення із розшифровкою опубліковане у четвер, 23 березня.

Один з окупантів розповідає, що в їхньому підрозділі 119 військовослужбовців самовільно покинули місця несення служби (“СОЧ” – СЗЧ, самовільне залишення частини). Із них 90 осіб знайшли, а по 70 людях порушили кримінальні справи, і 30 посадили “від двох років”.

Також окупант каже, що за новими правилами, якщо російський військовослужбовець відсутній 48 годин, то згодом на нього відкривають кримінальну справу, й далі — тюрма.

Також вояки обговорюють, що їх попереду чекає Харків (а потім Полтава, Суми, Чернігів, Київ). “А поки цей й***ний Бахмут взяти не можуть – техніки немає, ніх*я немає, або бажання немає”.

Читайте також:
Військових РФ, з яких формують штурмові загони, командування називає “одноразовими”, – перехоплення розмови

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна