Зеленський відвідав поранених у шпиталі на Харківщині і вручив Терехову відзнаку “Місто-герой” для Харкова. ВІДЕО

Після Донеччини президент Володимир Зеленський поїхав на Харківщину, де відвідав госпіталь для військовослужбовців і вручив їм державні нагороди.

“Відвідав один із медичних закладів Харківщини, де проходять лікування наші військові. Від імені всіх українців бажаю їм якнайшвидшого одужання. Дякую за вашу службу! Також велика подяка медичній службі ЗСУ за підтримку наших героїв і кожне врятоване життя”, – написав Зеленський увечері в середу, 22 березня.

“Сьогодні весь день у регіонах. Донбас: передова, наші воїни, область.

Потім Харківщина: ситуація в Харкові, на кордоні, в усіх районах області, відновлення, захист критичної інфраструктури.

Завдяки нашим людям, нашим героям ми бережемо Україну. Дякую кожному і кожній, хто бʼється проти російського зла!” – додав президент.

Під час перебування на Харківщині він також передав міському голові Харкова Ігорю Терехову почесну відзнаку “Місто-герой України”.

 

Читайте також:
Зеленський відвідав поранених військових у шпиталі на Донеччині та вручив нагороди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна