У Запоріжжі завершили рятувальну операцію у висотках, уражених руснею з РСЗВ

У Запоріжжі завершили рятувальну операцію в багатоповерхівках, куди вдень влучила російська ракета або снаряд. Одна людина загинула, постраждало 34 особи.

Про це ввечері в середу, 22 березня, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

“Запоріжжя: рятувальна операція завершена. Рятувальники ДСНС України витягли з-під завалів 6 людей та ліквідували пожежу у двох багатоповерхівках.

Постраждали 34 особи. 29 госпіталізовані, з них троє дітей. На жаль, одна людина померла в лікарні”, – написав міністр у фейсбуці.

За словами глави МВС, рятувальники та працівники комунальних служб розбирали завали у квартирах напівзруйнованих будинків. Їм допомагали багато волонтерів.

Поліція на місці фіксувала докази чергового воєнного злочину РФ проти цивільного населення.

У середу 22 березня близько 12:00 російські військові випустили по Запоріжжю шість ракет РСЗВ. Одна з них влучила у дві багатоповерхівки, що стоять поруч.
Речник Командування Повітряних сил розповів, що російські окупанти вдарили з реактивної системи залпового вогню далекої дії, можливо, “Торнадо-С”.
Президент Володимир Зеленський опублікував відео влучання.

Читайте також:
У зруйнованому гуртожитку Ржищева знайшли восьмого загиблого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.