Духові шафи Ventolux ℗

Духові шафи – одні з найпопулярніших приладів побутової техніки для приготування їжі. Уявити сучасну домівку без цього приладу на кухні – майже неможливо. Духові шафи мають бути якісними, аби слугувати довгі роки. Тож, важливо обирати таку техніку серед асортименту перевірених та надійних представників.

Українська компанія Ventolux має великий вибір електричних духових шаф. В асортиментному ряді представлено більше, ніж 100 електричних моделей. Не дивлячись на це, бренд слідкує за трендами у сфері технологій та регулярно поповнює модельний ряд новими приладами. Ознайомитись з ними ви можете на сайті https://ventolux.ua/duhov-shafi.

Ventolux представляє моделі різних розмірів: на 45 см і 60 см. На ринку України бренд одним з перших почав продавати невеликі духовки розміром у 45 см. Такий варіант є дуже практичним для смарт-квартир та кухонь з маленькою площею.

В більшості, матеріал, з якого виготовляються духові шафи – це скло. Воно є надійною, термостійкою та практичною сировиною для створення сучасних приладів. У багатьох моделях застосоване німецьке скло високої якості SCHOTT.

Бренд Ventolux піклується і про стиль побутової техніки. Кожна з моделей, представлених в асортименті, має шикарний вигляд. Так, у багатьох духових шафах скло поєднується зі сталлю задля створення більш сучасного вигляду техніки. Кожен господар зможе знайти саме ту модель, яка відповідатиме дизайну його кухні. Ви зможете знайти класичні варіанти, а також більш незвичні моделі у стилі hi-tech та сучасний модерн.

З асортименту ви зможете обрати навіть відтінок шафи, аби створити максимально гармонійний інтер’єр власної кухні. Обирайте для себе будь-яке кольорове рішення, адже до вибору представлені духові шафи білого, чорного, молочного та пісочного відтінків.

Технологічність побутової техніки – пріоритет для компанії. Духові шафи бренду можуть мати як звичайні 6 програм, так і 7 або 8 програм. Деякі шафи оснащені додатковими функціями для зручності – наприклад, мікрохвиль або розмороження.

Управління технікою реалізовано у різних варіаціях. Обирайте саме те, яке буде найзручнішим для вас: сенсорне, звичайні механічні ручки, або ж ручки в комбінації з цифровим екраном.

Для зручності, всі прилади реалізовані з особливою емаллю легкого очищення. Ця технологія суттєво полегшує процес прибирання. Тому, ви не будете витрачати багато часу, аби відмити жир з середини шафи.

Будьте впевнені у тому, що прилади від українського бренду Ventolux будуть надійними та слугуватимуть вам довго. Компанія надає тривалу гарантію в 36 місяців на кожну з моделей.

Електричні духові шафи – це незамінні помічники сучасних господарів. Вони створені для того, аби ви могли швидко приготувати смачні та поживні обіди. Випікайте десерти, запікайте м’ясо та овочі з максимально рівномірним пропіканням кожної страви. Готуйте легко та із задоволенням!

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна