Обстріли й підриви на Харківщині: четверо цивільних поранені

У п’ятницю й суботу від російських обстрілів зазнала поранення одна цивільна жителька, ще троє – підірвалися на вибухових пристроях.

Про це в ефірі національного телемарафону 18 березня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Сьогодні зранку ворог вкотре обстріляв смт Дворічна Куп’янського району. Осколкових поранень зазнала 51-річна жінка. Вона госпіталізована, зараз медики надають їй допомогу”, – сказав голова області.

“На жаль, по області залишається високою мінна небезпека. Сьогодні в селі Яремівка Ізюмського району двоє чоловіків, 71 та 29 років, знайшли вибухонебезпечний предмет та намагалися розібрати його на власному подвір’ї. Цей предмет здетонував. Обоє отримали поранення та зараз госпіталізовані. Стан одного з постраждалих важкий”, – зазначив Синєгубов.

Крім того, за його словами, вчора 62-річний житель села Довгеньке Ізюмського району на своєму подвір’ї підірвався на міні “Пелюстка”. Чоловіка госпіталізували з пораненням.

Наслідки обстрілу смт Великий Бурлук 17 березня 2023

Також голова ОВА розповів, що вчора ворог завдав два ракетні удари по смт Великий Бурлук Куп’янського району. Одна з ракет влучила у подвір’я житлового будинку. Пошкоджено щонайменше 20 сусідніх будинків та господарські споруди. Друга ракета вдарила у землю на території Великобурлуцького райвідділу поліції, пошкоджено також пожежно-рятувальну частину, шість приватних автомобілів та сусідні житлові будинки. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Попередньо встановлено, що ворог обстріляв селище двома ракетами С-300, зазначили в обласній прокуратурі.

Читайте також:
На Чернігівщині трактор наїхав на міну – поранено водія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна