Унаслідок прямого влучання дрона-камікадзе загинув боєць ССО Дмитро Пащук

На фронті загинув боєць Сил спеціальних операцій ЗСУ, пластун Дмитро Пащук. 

Про це повідомили його побратими, “Пласт” та географічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, де він навчався.

Відомо, що Дмитро виконував бойове завдання у Херсоні.

“12 березня 2023 року внаслідок прямого влучання дрона-камікадзе загинув студент кафедри туризму Дмитро Пащук. Боєць Сил спеціальних операцій ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

“О 16:30 під час бойового завдання загинув мій коханий і наречений Дмитро Пащук. Пряме поранення дроном камікадзе у Херсоні. Прошу про молитву за Дмитруська, за його рідних, близьких і побратимів”, – написала його наречена Ганна Дідула.

Дмитро Пащук був студентом заочної форми навчання кафедри туризму географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, а також пластуном. Він воював з росіянами у лавах 73-го морського центру спеціальних операцій ССО ЗСУ.
Його вважали один із кращих пластунів-військовиків. Дмитро був вихованцем Куреня ч.109  ім. Ярослава Горошка. Був першуном вишколу старших стрільців крайового табору військового пластування “Легіон”. Пройшов вишкільний табір “Лісова школа”. Мав власний бізнес. Здобував вищу освіту, щоб професійно розвивати туризм в Україні. Добровольцем пішов на війну в лютому 2022 року.

Читайте також:
На війні загинув ветеран ССО, ведучий Військового хіт-параду Карім Гуламов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна